Aktuelt

DETTE BØR INN I VURDERINGEN NÅR DU VELGER REGNSKAPSFØRER

Når du skal sette bort hele eller deler av økonomifunksjonen og regnskapsoppgavene til en ekstern samarbeidspartner, er det lurt å gjøre et gjennomtenkt valg. Mange ting skal klaffe, og du skal føle deg sikker på at virksomheten din er i trygge hender.

Velg en regnskapsfører med tilgang til annen kompetanse 

Vi har et nært samarbeid med revisorer i eget hus og advokater som gjør oss i stand til å bistå utover vårt fagfelt.

Velg et regnskapsbyrå av en viss størrelse 

Hvor stort et byrå er sier selvsagt ingenting om kvaliteten på arbeidet regnskapsføreren leverer. Ved å velge et byrå av en viss størrelse, er man imidlertid mindre sårbar når det kommer til sykdom, fravær og ferie.

En viktig oppgave du setter bort til regnskapsfører, er ansvaret for å overholde frister og utføre arbeidet korrekt til riktig tid. Regnskapskollegiet har til sammen 17 regnskapsførere, som gjør at vi alltid har flere ressurser tilgjengelig.

En regnskapsfører som bruker moderne digitale verktøy

Skybaserte regnskapsprogram gir mer fleksibilitet for både kunde og regnskapsfører. Det blir enklere å dele på oppgavene, og du kan hele tiden følge med på hvordan det går med virksomheten din. Dette skaper trygghet. Ved å effektivisere og digitalisere tidligere manuelle oppgaver, samt å få muligheten til å dele på arbeidsoppgavene (med regnskapsfører), sparer du både tid og penger.

Du får en samtale- og samarbeidspartner 

Regnskapsføreren er en viktig samarbeids- og samtalepartner. Dette kan være spesielt verdifullt for mindre firmaer som ikke er revisjonspliktige. For mange blir regnskapsføreren den man kan diskutere inngående detaljer og status på bedriften med.

Vår spesialitet er økonomi og vi kan også hjelpe deg med skattemeldingen (selvangivelsen) din. Har du spørsmål vil vi gjøre vårt beste for å kunne svare og det må ikke nødvendigvis gjelde virksomheten din.

Velg en regnskapsfører du kan se i øynene

Det er ingen forutsetning at regnskapsføreren din holder til i samme by som deg, nå som det meste skjer digitalt. Men det blir enklere å få et tett og godt forhold til hverandre, ved å kunne sette seg ned sammen og se hverandre i øynene når man snakker sammen. I tillegg kjenner vi godt til omgivelsene våre kunder opererer i når vi sitter i samme by.

Regnskapskollegiet har kontorer i Drammen og Asker samt kontorplass i  Kongsberg, Uvdal, Oslo og Ski. Ta kontakt med ditt nærmeste kontor for en uforpliktende prat.

Lønn og arbeidstid i påsken

17 mars 2023

Her gir vi deg reglene som gjelder rundt lønn og arbeidstid før påsken. Som arbeidsgiver er det et par ting som er viktig å vite.

Alle frister for regnskapsåret 2023

15 mars 2023

Her får du en full oversikt over alle frister i regnskapskalenderen for regnskapsåret 2023. Her er frister for årsoppgjøret for 2022 i 2023.