Nyansatte Jørgen stortrives i Regnskapskollegiet

Jørgen startet i Regnskapskollegiet høsten 2022, og trekker spesielt frem det gode sosiale miljøet som en av hovedgrunnene til at han trives. 

Nyansatte Jørgen stortrives i Regnskapskollegiet

Jørgen Sørlie (37) er statsautorisert regnskapsfører med spesialisering i skatt og merverdiavgift, og har 13 års erfaring fra bransjen. 

- Jeg ble anbefalt å søke på stillingen av noen som jobbet der, og siden jeg bor like i nærheten var det interessant. Alle jeg møtte når jeg var der på intervju var også veldig trivelige, forteller han. 

Godt sosialt miljø og firmahytter i Spania og Tyrkia

Regnskapskollegiet er et komplett kompetansehus, og samarbeider mye med sin eier, Revisorkollegiet. De deler også fine, nyoppussede lokaler sentralt i Drammen. 

- Vi gjør mye sosialt på tvers og mange av de sosiale aktivitetene gjør vi sammen med Revisorkollegiet. For eksempel er vi en gjeng som spiller fotball hver fredag. 

Alle ansatte kan benytte seg at bedriftens ferieleiligheter i Spania og Tyrkia. På starten av året sender man inn uka man ønsker å booke. 

- I august skal faktisk en gjeng fra jobben på «guttetur» til leiligheten i Spania. Resten av kollegaene på regnskap syntes det var en veldig god ide, og nevnte de hadde lyst til å gjøre det samme, ler han. 

Deling av kompetanse på tvers

Å være flere gir ikke bare et større miljø, men det er også lærerikt og gir en mulighet til å utvikle seg faglig.

- Det er en stor fordel at Regnskapskollegiet deler lokaler med Revisorkollegiet, det gjør at det er enda flere å spørre og mange å lære av. Dette kommer kundene våre til gode, og jeg lærer meg mye nytt. 

Nye, spennende utfordringer fra start

Selv om Jørgen har 13 års fartstid som regnskapsfører fikk han prøve seg på nye oppgaver når han startet i Regnskapskollegiet. 

- Jobben er veldig interessant, og jeg har fått mange nye, spennende oppgaver jeg ikke har vært borti før. Vi har en del utenlandske selskaper som av ulike grunner må registrere seg i Norge, og den biten har jeg ikke jobbet med før. Det er veldig spennende og interessant å få nye utfordringer etter 13 år, jeg liker å lære nye ting og ha varierte arbeidsoppgaver, forteller han. 

Jørgen forteller at han hadde en veldig god start som nyansatt i Regnskapskollegiet. 

- Jeg ble tatt veldig godt imot, og fikk god opplæring i systemer jeg ikke kjente fra før. De fokuserte også på å kaste meg inn i mest mulig så tidlig som mulig, så jeg var med i mye kundemøter i starten. 

Hverdagen som regnskapsfører styres mye etter regnskapskalenderen, men er likevel veldig variert. 

- En vanlig dag kan inneholde et kundemøte med en potensiell ny kunde, og arbeid med de faste kundene jeg har. Det kan være alt fra lønnskjøring til faglige spørsmål om skatt og avgifter. Det er også oppgaver som avstemming av regnskap, arbeid med årsoppgjør. I tillegg diskuterer vi ofte vanskelige problemstillinger sammen. Vi hjelper hverandre mye, og det er enkelt å spørre hverandre, avslutter han. 

Vi er alltid på utkikk etter flinke kollegaer 

Vi er alltid interessert i å snakke med flinke folk, både erfarne og nyutdannede. Hos oss får du blant annet: 

  • Et godt og utviklende faglig miljø
  • Selvstendige, utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
  • Karrieremuligheter
  • Fleksibilitet
  • Godt sosialt miljø
  • Konkurransedyktige betingelser
Vil du jobbe i Regnskapskollegiet?

Vi ser etter regnskapsførere til et fremoverlent regnskapsmiljø

Lønn og arbeidstid i påsken

17 mars 2023

Her gir vi deg reglene som gjelder rundt lønn og arbeidstid før påsken. Som arbeidsgiver er det et par ting som er viktig å vite.

Alle frister for regnskapsåret 2023

15 mars 2023

Her får du en full oversikt over alle frister i regnskapskalenderen for regnskapsåret 2023. Her er frister for årsoppgjøret for 2022 i 2023.