Aktuelt

TA INGEN SJANSER - GI ANSVARET TIL REGNSKAPSFØREREN

Du tenker kanskje at det å føre regnskap er en enkel sak og at det tross alt bare handler om å føre noen tall. Dessverre er det ikke så enkelt, og det er langt mer å ta hensyn til nå enn noensinne. Men ikke la det stresse deg. Med en dyktig regnskapsfører kan du sove godt om natten uten å bekymre deg for selskapets regnskap. 

Trenger du en faglig sterk, hyggelig og personlig regnskapsfører som tar ansvar for ditt regnskap? Vi hjelper deg gjerne. Du finner vår kontaktinformasjon her.

Regnskap er et fagfelt 

Hvis du er en av dem som tenker at regnskapsføring klarer jeg enkelt selv med et billig regnskap på internett, kan du risikere å våkne opp til tidenes «bakrus». Myndighetene har lagt opp til bøter som virkelig svir hvis det viser seg å være feil innsendt, feilberegnet eller noe som er glemt å utføre i regnskapet ditt. Slik vi ser det skal du ha en ganske god forståelse for regnskap før du begir deg ut på arbeidet på egen hånd, også selv om du «bare» driver et enkeltmannsforetak. Det er viktig å huske på at regnskap er et fagfelt det er krevende å ha oversikt over og at det i mange tilfeller vil være tryggere, i noen tilfeller billigere og i alle tilfeller mindre utsatt for bokettersyn når du overlater ansvaret til noen som virkelig kan det og som er autorisert for jobben av Finanstilsynet.

Sett bort lønnsutbetalinger

Hvis du har et selskap med ansatte er det særlig lurt å involvere en regnskapsfører. Lønn er viktig for folk og som arbeidsgiver er det viktig at du tar lønnsutbetalingene alvorlig. Vi mener at den aller beste løsningen for lønnsutbetalinger er å sette det bort til profesjonelle regnskapsførere. Det reduserer sjansen for at noe skal gå galt. Med riktige lønnsutbetalinger sparer bedriften både tid og penger.

Skjerpet kontroll og større bøter

Tidligere var myndighetene og Finanstilsynet relativt forsiktige med å dele ut bøter. I dag er de blitt mye strengere og du kan risikere å ha flere bøter gående samtidig, med en ramme på opp til kr 50.000 hver (i særtilfeller mye høyere). Dermed er det mer risikofylt å føre regnskapet selv. En god regnskapsfører vil hjelpe deg med å overholde lover og frister og sørge for riktig rapportering.

Vi kan avlaste din økonomiavdeling

Som regnskapsfører med lang erfaring og stor kapasitet kan vi fylle mange ulike roller. Hvis selskapet ditt har vokst ut av sin økonomiavdeling og det i perioder er for mye å gjøre for de ansatte, kan vi avlaste arbeidet. Vi samarbeider gjerne med din økonomiavdeling, tilbyr konsulenttjenester eller fungerer som controller / økonomisjef. Dersom en av de ansatte i økonomiavdelingen slutter eller går av med pensjon, kan vi også komme inn og fylle denne rollen. Det kan være et smart alternativ til å ansette en ny person, fordi vi er fleksible både når det gjelder antall timer som er ønsket og hvilke oppgaver som skal utføres. Vi utfører både kortsiktige og langsiktige oppdrag. 

En personlig og mindre formell samarbeidspartner

Våre regnskapsførere har stålkontroll på faget og mengder med kompetanse. Med faget i sentrum tar vi oss tid til å skape et personlig forhold til alle våre kunder. Det gjør ikke bare samarbeidet hyggeligere, men gir oss også muligheten til å gi deg gode råd tilpasset din bedrifts behov.

Trenger du en regnskapsfører som kan ta ansvar for ditt regnskap? Kontakt oss her for en hyggelig og uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg.

Lønn og arbeidstid i påsken

17 mars 2023

Her gir vi deg reglene som gjelder rundt lønn og arbeidstid før påsken. Som arbeidsgiver er det et par ting som er viktig å vite.

Alle frister for regnskapsåret 2023

15 mars 2023

Her får du en full oversikt over alle frister i regnskapskalenderen for regnskapsåret 2023. Her er frister for årsoppgjøret for 2022 i 2023.