Send
Avbryt
Close
Image
Ta kontakt i dag!

Vi løser alle utfordringer i ditt regnskap

Regnskap er mer enn debet og kredit, og vi har et fagmiljø som står klart for å hjelpe deg med alt innen regnskap og bedriftsøkonomi.
 

Se de siste nyhetene fra Regnskapskollegiet her.


Regnskapskollegiet er et regnskapsbyrå med godt kvalifiserte ansatte som har lang fartstid innenfor økonomifaget. Flere ansatte har også jobbet i høyere stillinger i næringslivet og innenfor revisjon. Dette gjør oss i stand til å forstå næringslivets behov. Vi kan hjelpe til med alt innenfor økonomi og administrasjon i bedrifter enten det er korttidsoppdrag eller mer definerte roller. Vi representerer et komplett kompetansehus ved at vi samarbeider tett med vår største eier Revisorkollegiet. Revisorkollegiet AS er Buskeruds største revisjons- og rådgivningsselskap. Vårt tette samarbeid gjør det trygt og enkelt for deg som kunde å få hjelp til alt innen økonomistyring, kontroll og bistand.

Vi representerer et tungt fagmiljø innenfor regnskapsføring, administrasjonsoppgaver, management for hire-tjenester, kvalitetssikring av regnskaper, samt spesialkompetanse på skatt, avgifter og omorganisering av virksomheter.

Vi er i dag 50 kollegaer fordelt på kontorer i Drammen, Asker, Oslo, Kongsberg og Uvdal.

Regnskapskollegiet er blitt kåret til Gaselle-bedrift i 2016, 2017, 2018 og 2019. 

Regnskap 24 timer i døgnet
Våre nettbaserte regnskapssystemer er tilgjengelig for deg 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Poenget er ikke at du på liv og død skal bruke natta sammen med oss, men vite at vi er der når du trenger oss.
24SevenOffice
Tripletex

Controller eller økonomisjef?
Du vet best hva du trenger. Bruk oss som controller, eller gi oss hele ansvaret som din innleide økonomisjef. Uansett samarbeidsform får du tilgang på et solid kompetansemiljø med lokal forankring. Les mer!

Fyll inn din kontaktinfo så kontakter vi deg så raskt vi kan.

RK Accounting - Gaselle-bedrift 2016
W:
H: